sl  Slovensko    italy   Italiano            facebook

Naš prodajni program predstavljajo izdelki iz aluminija in PVC. 

Vrata, okna, zimski vrtovi, zastekltev balkonov,...

PVC material je odličen izolator, poleg tega zahteva minimalno vzdrževanje.

PVC

Aluminija praktično ni potrebno vzdrževati, kar pomeni, da barvanje ni potrebno.

ALUMINIJ

O podjetju


POZDRAVLJENI !

Če ste na naši spletni strani prav gotovo iščete nasvete kako opremiti vaš stanovanjski ali poslovni prostor z okni in vrati, kakšno ograjo izbrati za balkon ali kako ga zastekliti, kakšna garažna vrata se prilegajo k vašemu objektu in kar je najvažneje, kakšen material izbrati!!

Vljudno vas vabimo, da prelistate našo spletno stran, saj smo prepričani, da boste našli vse pomembne podatke, ki vam bodo pomagali privarčevati vaš dragocen čas in denar.

Poleg tega si želimo, da bi bili z novimi okni in vrati videti najmodernejši in bi v ugodju vašega novega toplega doma uživali v miru in preživljali vaš prosti ali kreativni čas!

Ravno tako si želimo, da bi se v vašem toplem domu razvajali pozimi ali se hladili v dolgih in vročih poletnih dneh, saj so vsi naši izdelki izdelani iz zelo kvalitetnih materialov z najoptimalnejšo izolacijsko vrednostjo.
Okna, vrata in ostali naši izdelki so visoko energetsko varčni, hkrati pa ponujajo najvišjo možno zvočno ter varnostno zaščito.

Kaj pridobite z nakupom izdelkov podjetja AlFeGO?

  • stroških ogrevanja se bodo znižali
  • ne bo vam več treba barvati oken
  • varnejši boste pred vlomilci
  • ne bo vam več pihalo
  • zvočno izolacijo
  • imeli boste lep in topel dom

Podjetje AlFeGO je poznano uspešno družinsko podjetje s sedežem v Sežani na Krasu, ki obstaja od leta 1997. Že od samega nastanka, naše podjetje stremi k vrhunski kvaliteti proizvedenih ALUMINIASTIH ter PVC oken in vrat, tako v tehničnem pomenu besede, kakor v dizajnu. Pri izdelavi izdelkov pa smo zelo veseli, če stranke podajo svoje želje, saj tako skoraj vsi izdelki postanejo edinstveni in posebni!

Vabimo vas, da nas obiščete v našem prodajnem salonu v Sežani, na Partizanski cesti 123j, ali pa nas pokličite. Dogovorili, se bomo za obisk enega izmed naših svetovalcev na dom.
Lahko pa tudi pošljete informativno povpraševanje s pomočjo spletne aplikacije, ki jo dobite tukaj. Na osnovi izpolnjenega obrazca vam bomo v najkrajšem možnem času podali odgovor ali vas kako drugače kontaktirali.

Z veseljem vam bomo svetovali pri polepšanju oz. izboljšanju vašega doma, poslovnega prostora ali katere druge stavbe.

alf1alf2alf3