sl  Slovensko    italy   Italiano            facebook

ZIMSKI VRTOVI IZ ALUMINIJA

Aluminij prav pri zimskih vrtovih pokaže, da je material kraljevskega kova, ki lahko združi vse svoje značilnosti v eno;- lepoto, eleganco, stabilnost, itn. Z zimskim vrtom lahko tudi vi uživate v oazi miru in sprostitve kar pri vas doma.

Vnesite v vaš dom počitniški pridih, kjer vam bodo svetloba, ure sonca ter ugodne dnevne in nočne temperature pripomogle k boljši kvaliteti bivanja.

Zmotno je prepričanje, da je zimski vrt zelo draga naložba. Dejstvo je, da lahko z njim dolgoročno privarčujete in naredite dragoceno naložbo za svoje zdravje. S pravilno postavljenim zimskim vrtom lahko zmanjšate stroške ogrevanja se družite in prijateljem pričarate sproščujoče udobje, ki ga bodo pomnili še mnogo časa.

Zaradi izredne združljivosti aluminiastih profilov, je mogoče izdelati zimske vrtove različnih oblik ter dimenzij. Elementi se lahko prepletajo, tako lahko izbirate med različnimi načini odpiranja vrat in oken, vstavite drsna panoramska okna in balkonska vrata, izberete knjižno izvedbo oken,...
Skratka možnosti je ogromno, potrebno je imeti le zamisli.


Za povečavo klikni na fotografijo.